0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo ob obisku ali nakupu s spletnega mesta ghee-kozmetika.si ("spletno mesto").

OSEBNE INFORMACIJE, ki jih zbiramo

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zberemo določene podatke o vaši napravi, vključno s podatki o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega med brskanjem po spletnem mestu zbiramo podatke o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledujete, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas napotili na spletno mesto in informacije o tem, kako komunicirate s spletnim mestom. Te samodejno zbrane podatke imenujemo "informacije o napravi".

Informacije o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami:

"Piškotki" so podatkovne datoteke, ki so nameščene v vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Če želite več informacij o piškotkih in kako onemogočiti piškotke, obiščite http://www.allaboutcookies.org.
"Dnevnik datotek" spremlja dejavnosti, ki se pojavljajo na spletnem mestu, in zbira podatke, vključno z naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, referenčnimi / izhodnimi stranmi in datumom / uro.
"Spletni svetilniki", "oznake" in "slikovne pike" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za beleženje informacij o tem, kako brskate po spletnem mestu.
Poleg tega ob nakupu ali poskusu nakupa prek spletnega mesta zbiramo od vas določene podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izstavitev računa, naslovom za pošiljanje, podatki o plačilu (vključno s številkami kreditnih kartic), e-poštnim naslovom in telefonsko številko. Te podatke imenujemo "informacije o naročilu".

Ko v tem pravilniku o zasebnosti govorimo o "osebnih podatkih", govorimo tako o informacijah o napravi kot o informacijah o naročilu.

KAKO UPORABIMO VAŠE OSEBNE INFORMACIJE?

Podatke o naročilu, ki jih zbiramo na splošno, uporabljamo za izpolnitev kakršnih koli naročil preko spletnega mesta (vključno z obdelavo vaših plačilnih podatkov, dogovorom o pošiljanju in za zagotavljanje računov in / ali potrditev naročila). Poleg tega podatke o naročilu uporabljamo za:

Komunikacijo z vami;
Pregled naših naročil za morebitno tveganje ali goljufijo; in
V skladu s preferencami, ki ste jih delili z nami, vam posredujemo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.
Informacije o napravah, ki jih zbiramo, nam pomagajo pri iskanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vašega IP naslova) ter na splošno za izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in sodelujejo z njimi spletnega mesta in za oceno uspešnosti naših marketinških in oglaševalskih kampanj).

PODELITEV OSEBNIH INFORMACIJ

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, da nam pomagajo pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj. Uporabljamo tudi Google Analytics, da nam pomaga razumeti, kako stranke uporabljajo spletno mesto - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, lahko preberete tukaj: https://www.google.com/intl/sl/policies/privacy/. Prav tako se lahko izklopite iz storitve Google Analytics tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nazadnje lahko delimo tudi vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, da se odzovemo na sodni poziv, iskalni nalog ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali da drugače zaščitimo naše pravice.

POVEZANO OGLAŠEVANJE

Kot je opisano zgoraj, uporabljamo vaše osebne podatke za zagotavljanje ciljanih oglasov ali trženjskih komunikacij, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale. Če želite več informacij o tem, kako ciljano oglaševanje deluje, obiščite izobraževalno stran Network Advertising Initiative (NAI) na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno oglaševanje lahko izklopite s spodnjimi povezavami:

Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/sl-us/resources/policies/personalized-ads
Poleg tega lahko nekatere storitve izključite tako, da obiščete portal za odjavo zavezništva za digitalno oglaševanje na naslovu: http://optout.aboutads.info/.

NE Sledite

Upoštevajte, da ne spreminjamo načinov zbiranja in uporabe podatkov našega spletnega mesta, ko v brskalniku vidimo signal Ne sledi.

VAŠE PRAVICE

Če ste prebivalec Evrope, imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, in zahtevati, da se vaši osebni podatki popravijo, posodobijo ali izbrišejo. Če želite uveljaviti to pravico, nam pišite preko kontaktnih podatkov.

Poleg tega, če ste rezident Evrope, upoštevamo, da obdelujemo vaše podatke, da bi lahko izpolnili pogodbe, ki jih lahko imamo z vami (na primer, če naročite prek spletnega mesta) ali kako drugače uresničujemo naše zakonite poslovne interese, navedene zgoraj. Poleg tega upoštevajte, da se bodo vaši podatki prenesli zunaj Evrope, vključno s Kanado in ZDA.

 

 

GHEE KOZMETIKA

Ročna izdelava naravne kozmetike Anja Petrovič Jarc s.p.
Breg 3, 8000 Novo mesto, Slovenija
email: info@ghee-kozmetika.si  tel.: 00386 30 998 169
TRR: SI56 1010 0005 4077 010 INTESA SANPAOLO BANK

 

BIO organic cosmetics

 

bio kozmetika