0
Košarica
V košarici ni izdelkov.

O NAS, NAŠA ZGODBA

2

Naša zgodba se dogaja v meni najljubšem delu Novega mesta, v laboratoriju, ki je lociran pod starodavno Kapiteljsko cerkvijo in s prelepim pogledom na reko Krko.

Ghee kozmetiko sva zasnovali skupaj z mojo mami; združili sva ljubezen do kozmetike, naravnega in lokalnega ter zasnovali kakovostno in cenovno dostopno naravno kozmetiko.

Ideje za izdelke so nastale v povezavi z Zavodom za zdravo življenje, Bela krajina. Zavod je proizvajalec BIO ZLATEGA GHEE-ja, ki je osnovna surovina naših krem. So naši glavni dobavitelji in tudi kupci kozmetične linije GHEE.

Naše poslanstvo je preprosto; ustvarjati v najlepšem možnem okolju, povezati najboljše iz narave in vam ponuditi sveže in kakovostne naravne izdelke.


VEDNO SVEŽE IN NAREJENO Z LJUBEZNIJO

3

Naše proizvodnje serije so majhne in v večini primerov narejene po naročilu.

S tem želimo našim kupcem v vsakem trenutku zagotoviti svežo in visoko kakovostno naravno kozmetiko.

Vsak izdelek je ročno narejen od začetka do konca. Linija BIO krem za obraz je shranjena v airless oz. brezzračni embalaži, ki kremo ščiti pred oksidacijo, omogoča higienično nanašanje in zagotavlja dolgotrajno svežino.


NARAVNA KOZMETIKA

1

V Ghee kozmetiki smo navdihnjeni nad skrbno izbranimi naravnimi sestavinami, ki so nežni do kože. Ekološka hladno stiskana rastlinska olja, mlečna esenca Ghee, prvovrstna ekološka masla (kakavovo, kokosovo, karitejevo) ter čudovito dišeča ekološka eterična olja, so osnova naših proizvodov. S svojim naravnim vonjem izdelki Ghee kozmetike prebudijo emocije in nas držijo v vitalni in sveži formi skozi ves dan. Naša butična proizvodnja ustreza zahtevnim standardom, ki se nanašajo na izdelavo naravne kozmetike. Izdelki Ghee kozmetike ne vsebujejo:

  • parabenov
  • sulfatov
  • mineralnih olj
  • umetnih barvil
  • niso testirani na živalih

KVALITETA

4

Kombinacija bio rastlinskih olj, bogatih z vitamini, hranili in antioksidanti, ter prvovrstna masla in naravna eterična olja ponujajo kraljevsko lepotno terapijo za vaš obraz.

Za linijo obrazne nege smo pridobili Bio certifikat Inštituta KON-CERT Maribor in smo trenutno v Sloveniji edini proizvajalec BIO kozmetike z GHEE-jem in tudi eden prvih v Evropi.

Za svilnato in mehko kožo, ki sije od zdravja, posezite po naravnih izdelkih iz Ghee kozmetike.

 

 

 

GHEE KOZMETIKA

Ročna izdelava naravne kozmetike Anja Petrovič Jarc s.p.
Breg 3, 8000 Novo mesto, Slovenija
email: info@ghee-kozmetika.si  tel.: 00386 30 998 169
TRR: SI56 1010 0005 4077 010 INTESA SANPAOLO BANK

 

BIO organic cosmetics

 

bio kozmetika